Hyvinvointipäivä Helsinki

Hyvinvointipäivän aikana voit tutustua erilaisiin hoitoihin, tulkintoihin ja tuotteisiin.

Mukana:

Päivi Alanen, meedio
Eija Sundberg, astrologiset tulkinnat
Paula Kiiveri, tarot/ enkelikortti tulkinnat
Tanja Järvinen, energiahoidot
Anna Wasenius, intuitiiviset hoidot ja tulkinnat
Arja Selenius, Oriflame
Terhi Viitanen, reiki ja korut

Tarja Lehti, Enkelitaulut ja kortit

Kaidi Jürgenson, aromaattiset hoidot 

Eliisa Lehtola, energiahoidot

Hoitavia kiviä ja Riikka Ålanderin taidetta


Hyvinvointipäivän ohjelma

Voit varara paikkasi myös etukäteen: sanna.sannah@outlook.com

tai 0447834402

Tunnelmaa ja tulkintoja 

Eija Sundberg tekee astrologisia pikatulkintoja syntymäkartasta, noin 15-20 min/ 20e. Tulkintaan tarvitaan syntymäaika ja -paikka. 

"Selvitetään kartastasi progressiivinen eli ikääsi liittyvä astrologinen elämänvaihe ja miten taivaan planeetat vaikuttavat tässä ajassa kartallasi.Saat myös halutessasi lahjakortin, jos haluat muistaa ystävääsi astrologisella tulkinnalla (suullinen, myös puhelimitse)."

 Laaja tulkinta n. 2 tuntia/ 70e (kartat mukaan)

Tervetuloa tutustumaan astrologian ihmeelliseen maailmaan karttasi avustuksella!

eija.sundberg@phnet.fi

0440498476

Paula Kiiveri  tekee Tarot/Enkeli kortti tulkintaan 15 euroa käteinen/kortti Paula Kiiveri Reiki-Master Tarot kortti tulkitsija 0505315461

Tervetuloa!  

Hoitavia kiviä

Mukana mm Merkaba riipuksia

Merkaba-merkki on rikas merkitys ja sillä on kiehtovia matemaattisia ominaisuuksia. Sitä on hyödynnetty hengellisissä ja uskonnollisissa seremonioissa sekä sisustuksessa ja taiteessa muinaisista ajoista lähtien.

Merkaba on tunnettu symbolin luontaisen absoluuttisen jumaluuden voiman ansiosta. Se täyttää sinut energialla, joka voi viedä sinut parhaaseen versioon.


Viestejä sisäiseltä viisaudelta

Teen tapahtumassa selvänäköisesti tulkintoja sekä energioiden tasapainoitusta.
Hinnat 15 euroa/15 min.
Samalla voit myös tutustua kursseihini; tavalliset kortit selvännäön tueksi ja yhdistä tavalliset kortit Tarot-Oraakkeli kortteihin. Kurssin voit järjestää myös kotonasi ystäville. Voit varata kurssin messuilla tai netissä.
Voit varata tulkinta/hoitoajan messuille etukäteen 0402202373 tai www.kuunkajo.fi
Myös puhelinaikoja muulle ajankohdalle.

Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi AlanenTeen tapahtumassa selvänäkijän tulkintoja tulevaisuuteen, välitän henkimaailman viestejä ja katson menneitä elämiä.Hinnat alk. 30 euroa/15 min. myös henkiparannus.Voit varata ajan etukäteen puh. 045 1296806 soita tai laita viesti.Myös puhelinaikoja muulle ajankohdalle.Katso lisää www.paivialanen.fi 


Lisätietoja

Sanna Heiskanen 

sanna.sannah@outlook.com

0447834402

www.sannah.fi

Lempeä kosketus

Tanja Järvinen energiahoitaja. 

"Käsieni kautta kulkeva lämpö kulkeutuu nestevirtauksia pitkin koko kehoosi, saaden olosi tuntumaan kevyeltä ja rentoutuneelta. Saatan sanoa sinulle viestin hoidon aikana. Teen toki paljon muutakin kuin energiahoitoja. Niihin voit halutessasi tutustua tarkemmin kotisivuiltani tultajatarinaa.fi "

Tervetuloa!

Hyvinvointipäivässä Elli <3

Adenian saippuoita:

"Valmistan saippuat kasviöljyistä perinteisellä kylmäprosessi menetelmällä.Tuoksuina käytän 100 % eteerisiä öljyjä sekä kosmetiikkalaatuisia tuoksuöljyjä. Värjään saippuat luonnon oksideilla ja pigmenteillä.Saippuamassoihin lisään mm. kaurasilkkiä, vuorisuolaa, siemeniä, savi-, kukka-, yrtti-,merilevä-, hiili-, kahvi- ja kivijauheita tuomaan rakennetta, väriä ja tuntumaa." Virpi Ylitalo Adenia, Orimattila 

Rentoa olemista

Annas desing korut on kaikki käsityönä tehty ja niissä on käytetty mm kotimaista poronahkaa Tervetuloa tutustumaan! 

Hyvinvointipäivässä Arja Selenius esittelee Oriflamen tuotteita ja tekee ilmaisia ihonkosteusmittauksia. Tervetuloa! 

Lempeä rentoutushoito laadukkailla eteerisillä öljyillä. Lempeä aromaattinen kosketus on rentouttava, siinä rentoutuvat niin mieli kuin keho. Ja mitä rentoutuneempia me ollaan, sitä enemmän me pystymme luomaan elämää omannäköiseksi.On tilaa uusille ajatuksille, uusille asioille. Kun keho ja mieli rentoutuu, niin pystymme ottamaan enemmän vastaan ja näemme ja koemme, mistä olemme myös valmiita luopumaan. Jatkuvassa kiireessä mu hukutaan kiireen alle, eikä ole tilaa millekään uudelle. Upotaan helposti suorittamisen maailmaan, jossa ei ole tilaa luovuudelle. Anna itsellesi mahdollisuus rentoutua ja ottaa vastaan ripaus taikaa. Hoito on hyvin lempeä. Hoidossa käytetään laadukkaita eteerisiä öljyjä, joita sivellään selkään, niskaan ja jalkapohjiin. Hoidon jälkeen olo on rento ja rauhallinen.Hoito kestää noin 1,5 tuntia ja hinta 111€ Hyvinvointipäivän aikana on myös mahdollisuus ottaa rentouttava käsihieronta eteerisillä öljyillä 20€ Rakkaudella,Kaidi Kaidi Jürgenson Maagisen Reiki Master NLP Master Practitioner Goddess of Love www.kaidijurgenson.fi kaidi@kaidijurgenson.fi 

Enkeleitä ja energiaa

Jokaiselle tulee elämässä vastaan hetkiä, jolloin kaipaa vastauksia tai ainakin ohjausta. Tällöin saatat tarvita enkelienergiaa. Se ohjaa lempeästi ja auttaa sinua kuuntelemaan oman sydämesi ääntä. Enkelienergiaa voi saada monella tavalla ja minulta sitä saa enkelitaulujen, -korttien ja -korujen myötä. Tervetuloa hyvinvointipäivään 21.5. ja sivuilleni www.kaikkeakaunista.fi tutustumaan enkelituotteisiini!

Hei! 

Teen näytehoitoja ja lyhyitä tulkintoja, joiden pituus on n. 10 - 20 minuuttia. Toimin sydämeni johdatuksesta, rosoisen tien kulkeneena minulle on hyvin tärkeää auttaa sinua eteenpäin riippumatta iästäsi, sukupuolestasi tai elämäntilanteestasi.

Kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä ja arvokkaita. Minuun ja toimintaani voi tutustua Fb: Annan Henkiset Hoidot- Anna Wasenius sekä uudistuneella nettisivullani www.annanhenkisethoidot.webnode.fi Jossa näkyvissä esim. tämän hetkiset palveluni, palautteita, kevään messuaikatauluni, normaali hinnastoni sekä kampanja vähävaraisille.

Tulkintoja, hoitoja, puhdistuksia, tuotteita, ym. Voi nytkin turvallisin mielin tilata. Ne ovat sinua varten. Toivottavasti tapaamme hyvinvointipäivässä!

Varaa hyvinvointipäivässä ohjattu meditaatio ryhmälle