Hoitoja, tulkintoja ja tuotteita

Adenian saippuoita:

"Valmistan saippuat kasviöljyistä perinteisellä kylmäprosessi menetelmällä.Tuoksuina käytän 100 % eteerisiä öljyjä sekä kosmetiikkalaatuisia tuoksuöljyjä.Värjään saippuat luonnon oksideilla ja pigmenteillä.Saippuamassoihin lisään mm. kaurasilkkiä, vuorisuolaa, siemeniä, savi-, kukka-, yrtti-,merilevä-, hiili-, kahvi- ja kivijauheita tuomaan rakennetta, väriä ja tuntumaa." Virpi Ylitalo Adenia, Orimattila

Tervetuloa hyvinvointipäivillä Tarot/Enkelikortti tulkintaan 15 euroa käteinen/kortti.
Paula Kiiveri Reiki-Master Tarot/Enkelikortti 

Tarinateltta mukana myös
Teen energiahoitoja 20minuutin ajan. Energiahoidon aikana asiakas rentoutuu, kivut hälvenevät kehosta sekä mielestä. Energiahoidon hinta 20€

Tanja Järvinen  

Iloa valoa ja voimaa

Runokirjoja, taidetta sekä lyhyitä energiahoitoja (Bodymind energy balancing)!Voit valita energeettisen jäsenkorjauksen, tunnehoidon tai puhdistuksen/energisoinnin!

Hinnat alla.

Kiltin tytön kasvutarina 35€ Joka päivä jotain kaunista 25€

Johanna Oinonen

Hei!
Teen astrologisia pikatulkintoja syntymäkartasta, noin 15-20 min/ 20e
Tulkintaan tarvitaan syntymäaika ja -paikka. Selvitetään kartastasi progressiivinen eli ikääsi liittyvä astrologinen elämänvaihe ja miten taivaan planeetat vaikuttavat tässä ajassa kartallasi.

Eija Sundberg

NLP-valmentaja Tuula Leinonmäki

NLP on hellä tapa parantaa jokaisen meidän elämänlaatua ja hyvinvointia.

Hyvinvointipäivillä teen ilmaisia NLP-minivalmennuksia. Minivalmennus kestää noin 15 minuuttia. Hyvinvointipäivillä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa valmennusaika puoleen hintaan. (30 euroa). Nämä varsinaiset NLP valmennukset pidän rauhallisessa ja tunnelmallisessa työhuoneessani Kärkölän Järvelässä tämän kevään aikana.

Energiaa, luovuutta ja kokemuksia

Fitline,

Jokapäiväiset tarvitsemasi ravintoaineet

Sanna Mattila

Olen selvänäkijä Anne Kae ja olen tulossa hyvinvointipäiville Villähteelle 23-24.4 (la&su).
Olen lauantaina paikalla klo. 9.30- 15.00 ja sunnuntaina klo. 9.00-15.00.
Minulla on paikalla huone, jossa teen tulkintoja asiakkaille. Tulkinta-aika on 20 minuuttia.
Ajanvarauksen voit tehdä etukäteen soittamalla numeroon : 045-8894454.
Hinnasto:
20 min/ 50 €.
Voit maksaa tulkinta-ajan joko käteisellä tai MobilePayllä paikan päällä.

Riikka Ålanderin taidetta hyvinvointipäivillä 

Sisäistä ja ulkoista valoa

Meedio Stella Thelén mukana Hyvinvointipäivillä!

Keväisiä messutarjouksia: Kumpanakin messupäivänä 3 kpl 20€:n hintaisia tulkintoja /20 min. Mainitse tilatessasi tarjoushinta! 

Uusi hyvinvointisarjamme Body&Soul on kehitetty erityisesti Perfect Home:lle yhteistyössä maailman parhaiden tavarantoimittajien kanssa. Tuotteiden kaikki aineosat ovat luonnonmukaisia ja luomulaatuisia. Tuoksut ovat miellyttäviä ja pohjoismaiseen makuun sopivia.

Perfect Home Anne Honkanen 

Hyvinvointipäivillä Mairen Putiikki. Uutuutena Merkaba riipukset. Merkaba merkin merkitys on rikas ja sillä on kiehtovia matemaattisia ominaisuuksia. Sitä on hyödynnetty hengellisissä ja uskonnollisissa seremonioissa sekä sisustuksessa ja taiteessa muinaisista ajoista lähtien.Merkaba on tunnettu symbolin luontaisen absoluuttisen jumaluuden voiman ansiosta. Se täyttää sinut energialla, joka voi viedä sinut parhaaseen versioon.Tervetuloa tutusumaan kivien maailmaan hyvinvointipäiville.