Hyvinvointipäivä Villähde 22.10.2022

Hyvinvointipäivän aikana voit tutustua erilaisiin hoitoihin, tulkintoihin ja tuotteisiin.

Mukana:

Hyvinvointipäivä Villähtellä Nuorisoseurantalo Pyrylässä.

Mukana mm:

Eija Sundberg, astrologiset tulkinnat

Maija Aallas, Kauneusshop
Paula Kiiveri, tarot-ja enkelikorttitulkinnat
Paula Matikainen, intuitiivista energiahoitoa ja kanavointia
Jenni Valonsara, intuitiivinen näkijä
Katri Peuralinna, energiahoidot,
Elisa Heikala, Kvanttihieronta
Terhi Keskinen, Beautyko korealainen kosmetiikka
Pirkko Lassila, korvakynttilähoidot
Kirsi Pyykkö, Mary Kay
Anne Rajala, Oriflame
Marja Liedes, Senja Jokinen ja Helena Sivo, Arctic Nutrition
Terhi Karttunen, energiahoidot
Vapaa pääsy!

Pieni kahvio avoinna

Esittelypaikka tiedustelut:sanna.sannah@outlook.com

0447834402

Hyvinvointipäivä Villähde

Tulkintoja ja hoitoja

Hei!

Olen myös mukana Hyvinvointipäivä -tapahtumassa

Teen astrologisia pikatulkintoja syntymäkartasta, noin 15-20 min/ 20e

Tulkintaan tarvitaan syntymäaika ja -paikka. Selvitetään kartastasi progressiivinen eli ikääsi liittyvä astrologinen elämänvaihe ja miten taivaan planeetat vaikuttavat tässä ajassa kartallasi. Saat myös halutessasi lahjakortin, jos haluat muistaa ystävääsi astrologisella tulkinnalla (suullinen, myös puhelimitse). Laaja tulkinta n. 2 tuntia/ 70e (kartat mukaan)Tervetuloa tutustumaan astrologian ihmeelliseen maailmaan karttasi avustuksella!

Tervetuloa Tarot/Enkeli kortti tulkintaan 15 euroa käteinen/korttiPaula Kiiveri Reiki-Master Tarot kortti tulkitsija 0505315461


Hyvinvointipäivillä on mahdollisuus saada Korkeimpaa tietoa elämänpolustasi ja tämänhetkisistä vahvuuksistasi löytää suunta / elämäntehtävä.

stella.thelen@gmail.com

Elisa Heikkala Uudistuva Kvanttihieronta. 10 min/10 € ja 30 min/ 30€ 

Tule kuulemaan, mikä viesti henkioppaillasi on sinulle Osallistu arvontaan ja varaa näkijän tapaamisia tai energiahoitoja alehintaan! Rakkaudella, Jenni

Hei, olen Katri eli Rakkauden virta
Olet sydämellisesti tervetullut energiahoitoihini hyvinvointipäivään Villähteelle 22.10.2022

Teen esim. Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Methodilla energiahoitoja, joilla voit saada apua kipuihin, sairauksiin, stressiin ja kehon virheasentoihin. Messuilla on tarjolla 20min / 25€ tai 30min / 35€ näytehoitoja.
BodyMind -energiahoidon lisäksi kanavoin parannushetkeen korkeavärähteistä energiaa, joka tulee jokaisen asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi. Energiahoidoissani on mahdollista mm. katkaista karmisia yhteyksiä, edellisten elämien traumakytköksiä, haitallisia käytösmalleja tai voimakkaita tunnekytköksiä, jos olet tällaiseen valmis.
Voit varata aikoja lähettämällä sähköpostia katri@rakkaudenvirta.fi, sivuiltani www.rakkaudenvista.fi tai paikan päällä. Maksu käteisellä tai MobilePay (sivujeni kautta voi maksaa myös pankkikortilla aikaa varatessasi).

Otsikkosi

PIrkko Lassila hyvinvointipäivässä mukana tekemässä korvakynttilä hoitojaTulen hyvinvointipäiville Pyrylään tekemään korvakynttilähoitoja 30€ (norm.40), Energiakentän tarkastus/putsaus 15€ Nämä yhdessä 40€.Lisätiedot hoidoista sekä voit halutessasi varata jo etukäteen ajan haluamaasi hoitoon hyvinvointipalvelutTmi Pirkko Lassila 0404196686Tervetuloa hyvinvointipäivään uudet ja vanhat asiakkaat Olen täällä sinua varten

Hyvinvointipäivässä mukana: Olen Paula Sipoosta, intuitiivinen energiahoitaja, tehden messuilla Intuitiivisesti kanavointeja kuin myös hoitaen energiahoidoin. Olet lämpimästi tervetullut vastaanottamaan niin ohjausta kuin opastusta omalle sielusi polulle. Halutessasi voit aina esittää teemoja ja kysymyksiä tai kanavoin viestiä täysin intuitiivisesti, mitä sinulle siinä hetkessä halutaan tuoda. Hoidan myös eläimiä sekä välittäen kanavoidusti ohjausta ja opastusta niiden tarpeista. Kanavoitua viestiä voidaan tuoda monista erilähteistä perustuen aina tarpeenmukaisuuteen ja mitä olet siinä hetkessä valmis vastaanottamaan. Puhtaasti kanavoituna ohjaus on aina opastavaa ja rakkaudellista. Energiahoito toteutuu hyvinvointipäivässä hoitotuolissa, jossa sinun on lupa antaa kehosi myös hetken hengähtää ja vastaanottaa hoitavaa energiaa. Hoito toteutuu aina ohjausta kuunnellen, jokaisen hoidon tukien juuri sinun tarpeitasi siinä hetkessä. Sanallistan hoidon aikana kanavoitua energiaa, tukien myös rentoutumistasi. Toisinaan ohjausta tuodaan myös hoidon aikana, jos se on tarpeenmukaista siinä hetkessä.Lisää minusta ja palveluistani voi lukea kotisivuiltani www.paivansadejametsantaika.comJos tunnut kutsumusta tapaamiseen, niin olet lämpimästi tervetullut, aina omaa sydäntäsi kuunnellen.Aikoja voi varattavissa myös etukäteen s-postitse paivansadepalvelut@gmail-com aina tasa ja puoli tunnein. 10:00-16:00 välillä.Hinta on 25€/ 20min ja maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Kohtaamisiin

Järjestäjä Sanna Heiskanen Tmi Sannah

YAMK tradenomi, valmentaja, meditaatio ohjaaja ja NLP Master Practitioner.

Ota yhteyttä ja varaa messupaikka:

sanna.sannah@outlook.com

tai 044783 4402

Pidän valmennuksia ja meditaatioita sekä teen hoitoja Lahdessa ja Helsingissä kurkkaa lisää www.sannah.fi