Hyvinvointi-ilta Opiston Kunkkulla

8.12 klo 12-20 


Hyvinvointi-ilta Opiston Kunkulla Harjukatu 46. Lahti.


Hyvinvointi-ilta Opiston Kunkulla Harjukatu 46. Lahti. Tervetuloa hoitoihin, tulkintoihin ja tutustumaan hyvinvointituotteisiin. Sekä tekemään lahjahankintoja.

 Opiston Kunkulla joululounas tapahtumapäivänä joten voit käydä lounalla ja samalla rentoutua hoidoissa. 

Vapaa pääsy!

Näytteilleasettelijat: 


Mukana mm:


Marjo Saavalainen, Energiahoito Enkelisilta

Stella Thelen, meedio

Eija Sundberg, astrologiset tulkinnat

Jochen Kröneck, Koulutettu hieroja ja joogaopettaja

Terhi Viitanen, Mauru desing/ Reiki ja korut

Päivi Alanen, meedio

Elisa Heikala, Kvanttihieronta

Heidi Rasikari, jooga opettaja Chakra tanssi

Jochen Kröneck, Koulutettu hieroja ja joogaopettaja

Maija Aallas, Kauneusshop

Pia Akkala, Biodanza tunnit

Virpi, Niiranen Relax -jalkojen hieronta

Heikki Eskola, hunajat

Paula Kiiveri, tarot-ja enkelikorttitulkinnat

Paula Matikainen, intuitiivista energiahoitoa ja kanavointia

Anne Honkanen, Perfect Home tuote-esittelijä

Katri Peuralinna, energiahoidot,

 Kaisa Behm, SunBerry, Luontaishoidot ja kasvojumppa.

Hoitohuone KatriN/Katri

Koulutettu hieroja Vyöhyketerapeutti
Shiatsu-hoitaja


ÄänimaljahoitajaTanja Järvinen, energiahoidot

Kirsti Pirinen, Käsille kuorinta ja parafiinikädihoito

Kampaamo Salon Center

Marja Tetri Natunen, MPN Connections Oy, HomCare-tuotteet ja Cosart kosmetiikka

Kirsi Pyykkö, MaryKay

Sanna Mattila, FitLine

Marjo Luukkonen, Boho Sleeps Oy/ Bemer verisuoniterapia

Pirita Peuranen, Lahden suolahuone

Jenni Sainala, laulupedagogi Lahden Musiikkimaa

Johanna Rautkoski, hennatatuoinnit

Johanna Karpov, astrologi-homeopaatti

Lisätiedustelu
sanna.sannah@outlook.comHyvinvointi-illan ohjelma

Voit myös varata paikkasi etukäteen. Lisätiedot löydät ilmoituksista


Ohjelmaa

Äänimaljarentoutus

Sointukylpyjä eli äänimaljarentoutusta on tarjolla useampi päivän aikana

13-13:30

15-15:30

17-17:30

Mukaan mahtuu kerralla noin 10 hlöä.Kylpy kestää 30min ja maksaa 10eÄänimaljarentoutus on ihana rentoutumis- ja rauhoittumishetki, jossa maljojen hoitavat äänet ja värähtelyt vaikuttavat niin kehoon kuin mieleen - sopii kaikille Voit halutessasi rentoutua joko istuen tai makuulla vilttiin kääriytyneenä.

varaa.timma.fi/teamrauhankatu

Hyvinvointi-illassa Biodanzaa

Voit varata paikkasi etukäteen!

Rumpumeditaatio

Laulutunteja

Olen Jenni, laulupedagogi Lahden Musiikkimaasta. Tiesitko, että oppiessasi laulamista opit samalla rauhoittamaan kehoasi ja mieltäsi muissakin tilanteissa?Laulutekniikan oppimisen myötä hengitys syvenee ja sitä kautta rauhoittaa.Laulaaksesi et tarvitse erityistaitoa tai musikaalisuutta, vaan paloa kokeilla ja oppia.Tule kokeilemaan ilon ja inspiraation täyteistä laulamista ja löytämään syvempää yhteyttä ääneesi! pop up -laulutuntitarjous 20 €/20 min lahjakortit soitto-/laulutunneille varaa pop up -tuntisi etukäteen sähköpostitse jenni_sainala@hotmail.com tai puhelimitse 0503589994Lämpimästi tervetuloa musiikin äärelle!

Hoitoja, tulkintoja ja tuotteita

Hei!

 Olen Terhi Viitanen ja mukana Hyvinvointi-illassa esittelemässä & myymässä itse suunnittelemiani ja käsin valmistamiani uniikkeja koruja.Toinen ulottuvuuteni on reiki-hoitajana toimiminen. Tervetuloa vartin pituiselle "hoitokeitaalle" vastaanottamaan lempeää, eheyttävää ja voimaannuttavaa energiaa (15 eur).

Tervetuloa hyvinvointi- illassa

 Tarot/Enkelikortti tulkintaan 20 euroa käteinen/kortti.
Paula Kiiveri Reiki-Master Tarot/Enkelikortti

Hei!
Teen astrologisia pikatulkintoja 8.12. klo 12-20 syntymäkartasta, noin 15-20 min/ 20e
Tulkintaan tarvitaan syntymäaika ja -paikka. Selvitetään kartastasi progressiivinen eli ikääsi liittyvä astrologinen elämänvaihe ja miten taivaan planeetat vaikuttavat tässä ajassa kartallasi.Eija Sundberg

Kokemuksia

Hyvinvointi-ilta on mainio tilaisuus ottaa pikkujouhennat pimeän ajan piristykseksi tai hankkia erityinen lahjakortti pukinkonttiin. Olen siis hennataiteilija Keravalta, ja käytän hennoissani 100% luonnonhennaa. Sekoitan hennatahnan perinteisen reseptin mukaan jolloin tiedän, että seos on turvallinen ja mitä se sisältää. (Aidon hennatahnan ainesosat ovat hennakasvijauhe, vesi, sitruuna, sokeri sekä eteerinen laventeliöljy)Tapahtumissa teen edullisempia festarihennoja kuvastosta, joka on helppo matalan kynnyksen tapa tutustua hennoihin. Ajanvarauksella vierailen asiakkaan kotona vaikka babyshowereissa belly blessing hengessä tai kun halutaan koristautua hennalla erityisiä juhlatilaisuuksia varten. Lisäksi järjestän hennakursseja, joilla opetan kaikkea tätä myös eteenpäin.Hyvinvointi-illassa tarjoan siis hennatatuointeja, ja lahjakortteja sekä hennaukseen että hennakursseille. Lämpimästi tervetuloa hennattavaksi. Lisää hennahuumaa löytyy: www.instagram.com/wild_style_henna

Olen mukana  hyvinvointi-illassa 8.12

.Teen kvanttihieronta näytehoitoja messuhintaan. Lämpimästi tervetuloa Lisää tietoa ja asiakaskokemuksia hoidosta löydät, Kvanttihieronta Valora facesta, @kvanttihierontavalora instagramista ja valora.fi sivuilta. Puretaan yhdessä kehon ja mielen lukkoja 20 min 30€30 min 40€40 min 50€50 min 60€60 min 80€Minulla on mukana myynnissä pH-tuotteet jotka balanssoi kehon pH.ta terveellisen ruokavalion lisänä. 16 ja 10 vuotiaat tyttäreni ovat tehneet yhdessä minun kanssani korvakoruja myyntiin luonnon hoitavista kivistä ja sulista.

*HYVINVOINTIA LAHDESSA*Enkelisilta mukana hyvinvointi-illassa Opiston Kunkulla 8.12.22 klo 12-20.00Rentouttavat kivihoidot ja intialainen päähieronta tai kenties enkelihoito, mikä on sinun suosikkisi?Hoidot paikanpäällä 20 min/20 €Mukana myös ihania lahjatuotteita pehmeisiin ja koviin paketteihin ja käsinmaalatut lahjakortit Seuraaviin hoitoihin voit varata etukäteen ajan numerosta 040 5726966/ Marjo Saavalainen* ReiKi* Intialainen päähieronta* Enkelihoito* Kivihoito kyaniitilla (hieronta)www.energiahoitoenkelisilta.fiTervetuloa rentoutumaanNähdään messuilla

Hoitohuone KatriN osallistuu Hyvinvointi-ilta Opiston Kunkulla äänimaljarentoutuksen sekä intialaisen päähieronnan muodossa Sointukylpyjä eli äänimaljarentoutusta on tarjolla useampi päivän aikana ( tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin) ja mukaan mahtuu kerralla noin 10 hlöä.Kylpy kestää 30min ja maksaa 10eÄänimaljarentoutus on ihana rentoutumis- ja rauhoittumishetki, jossa maljojen hoitavat äänet ja värähtelyt vaikuttavat niin kehoon kuin mieleen - sopii kaikille Voit halutessasi rentoutua joko istuen tai makuulla vilttiin kääriytyneenä.Lisäksi tarjoan myös intialaista päähierontaa 25min 20eHoitohuone KatriN sijaitsee Rauhankadulla Lahdessa. Teen kokonaisvaltaista hoitotyötä kuten rentouttavaa hierontaa, vyöhyketerapiaa, shiatsua, intialaista päähierontaa ja äänimaljahoitoja.www.hoitohuonekatrin.fi löytyy lisätietoa ja hoitokuvauksiavaraa.timma.fi/teamrauhankatuTervetuloa Instagram: hoitohuone_katrin

Hoitola Hyvää ja Kaunista osallistuu hyvinvointi-iltaan Opiston Kunkussa 8.12.2022Klo 12-20.Tervetuloa kokeilemaan sanansa mukaista Relax-jalkojenhierontaa.Hieronta tapahtuu jalkaterän, säären ja pohkeen alueella (polveen saakka) hieronnassa käytetään joko öljyä tai hierontaemulsiota valintasi mukaan. Voit myös varata aikoja hoitolaan Päijänteenkadulle tai ostaa lahjakortteja alla olevasta ajanvarauslinkistä.https://booksalon.fi/hyvaa-ja-kaunista-Virpi-

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan fysikaaliseen Bemer-verisuoniterapiaan ja suolahuoneen hoitaviin vaikutuksiin.Tietoa Bemeristä https://piritta.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivuhttps://hellisolujasi.fi/Tietoa suolahoidostahttps://lahdensuolahuone.fi/Terkuin Marjo ja Piritta

Sisäistä ja ulkoista valoa

Tarjolla ihania minihoitoja puoleen hintaan: korvakynttilähoito ja niska-hartiahoito myös itsetehtyjä korviksia myynnissä!
! + ILMAINEN KUNINGATTAREN KASVOJOOGA klo 17

Kanavoin Korkeimpaa tietoa elämänpolustasi ja tämänhetkisistä vahvuuksistasi löytää suunta / elämäntehtävä.TIEDON JA ENERGIAVÄLITYS : 20 min. 40€- ennen messuja ajan varanneille 30€ .Ajanvaraus vain s-postitse: stella.thelen@gmail.comMaksu: käteinen ennen istuntoa tai MobilePay.Heilurillani katson Kyllä vai Ei- vastaukset pientä korvausta vastaan,samoin Päivän Enkelikorttisi.TAROT-ISTUNTO 25€ 

 Tiedustelut: Stella Thelén puh. 050 3441033,arkisin klo:17-20.OLEN PAIKALLA MOLEMPINA PÄIVINÄ!Olet Sydämellisesti tervetullut kuulemaan paremmasta tulevaisuudestasi!

Puhdasta energia

Hyvinvointi-illassa mukana:
Olen Paula Sipoosta, intuitiivinen energiahoitaja, tehden Intuitiivisesti kanavointeja kuin myös hoitaen energiahoidoin.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanottamaan niin ohjausta kuin opastusta omalle sielusi polulle.
Halutessasi voit aina esittää teemoja ja kysymyksiä tai kanavoin viestiä täysin intuitiivisesti, mitä sinulle siinä hetkessä halutaan tuoda.
Hoidan myös eläimiä sekä välittäen kanavoidusti ohjausta ja opastusta niiden tarpeista. Kuva lemmikistäsi tukee yhteyden saamista lemmikkiisi.Kanavoitua viestiä voidaan tuoda monia eri väyliä pitkin perustuen aina tarpeenmukaisuuteen ja mitä olet siinä hetkessä valmis vastaanottamaan.
Puhtaasti kanavoituna ohjaus on aina opastavaa ja rakkaudellista, jonka aikana välittyy myös hoitavaa energiaa.
Energiahoito toteutuu messuilla hoitotuolissa, jossa sinun on lupa antaa kehosi myös hetken hengähtää, pysähtyä ja vastaanottaa hoitavaa energiaa.
Hoito toteutuu aina ohjausta kuunnellen, jokaisen hoidon tukien juuri sinun tarpeitasi siinä hetkessä.
Sanallistan hoidon aikana kanavoitua energiaa, tukien myös rentoutumistasi.
Toisinaan ohjausta tuodaan myös hoidon aikana, jos se on tarpeenmukaista siinä hetkessä.Lisää minusta ja palveluistani voi lukea kotisivuiltani www.paivansadejametsantaika.comJos tunnut kutsumusta tapaamiseen, niin olet lämpimästi tervetullut, aina omaa sydäntäsi kuunnellen.Aikoja voi varattavissa myös etukäteen s-postitse paivansadepalvelut@gmail-com aina tasa ja puoli tunnein. 12:00-20:00 välillä.
Hinta on 30€/ 20min ja maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla paikan päällä.Matkassani mukana on myös tietoa kursseista tukien mahdollisuutta vahvistaa omaa hyvinvointia kuin kehittymistä niin henkisyyden kuin persoonatason saralla.
Kohtaamisiin

Hei, olen Katri
Olen energiahoitaja ja tantraohjaaja. Voit tulla hoitooni paikan päällä tai ostaa lahjakortin itsellesi tai lahjaksi
Lisää palveluistani löydät täältä: www.rakkaudenvirta.fi
Kysymyksiä ja etukäteisvarauksia voit lähettää: katri@rakkaudenvirta.fi 

Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanenolen mukana hyvinvointi-illassa tekemässä tulkintoja tulevaisuuteen, kertomassa entisistä elämistä, välittämässä henkimaailman viestejä läheisiltäsi tai muilta henkimaailman auttajilta.Voit varata ajan ennakkoon tai paikan päällä, siellä käytössä ajanvarauslista. 045 1296806 paivi@paivialanen.fiKatso lisää palveluista sivuiltani https://paivialanen.fi/hinnasto/

Heippa!

Tulen tekemään energiahoitoja 8.12 Opiston Kunkku klo 12-20Energiahoidon hinta on 25€ 20 minuuttia. Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kosketuksella. Energiahoito ei hoida ja rentoutua vain lihaksia vaan myös mieltä. Matka menneisyyteen tai tulevaan antaa hoidettavalle uuden näkökulman katsella asioita.

Ps. Minulla on ollut tapana antaa paikan näytteilleasettajille 5€ alennus . Näemme torstaina !

Ystävällisesti Tanja Järvinen TarinaTeltastawww.tultajatarinaa.fi 

Kaakaoseremonia ja Shiatsua

Ceremonial grade cacao is a healthy, yummy superfood drink that can replace your morning coffee and have you feeling great! Stop by to learn about this plant medicine and the opportunity to buy some amazing ethically sourced cacao from Ecuador for yourself or as a gift for eco-conscious loved ones this Christmas . Available plain or with these gorgeous new elemental spice blends

Rento elämä Hyvinvointi-illassa

Järjestäjä Sanna Heiskanen Tmi Sannah

YAMK tradenomi, valmentaja, meditaatio ohjaaja ja NLP Master Practitioner.

Ota yhteyttä ja varaa messupaikka:

sanna.sannah@outlook.com

tai 044783 4402

Pidän valmennuksia ja meditaatioita sekä teen hoitoja Lahdessa ja Helsingissä kurkkaa lisää www.sannah.fi 

Tuotteita

Mukana Hyvinvointi-illassa PERFECT HOME.
Body & Soul hyvinvointituotesarja, joka on kehitetty erityisesti Perfect Home:lle. Sarja sisältää kaiken mitä tarvitset luodaksesi spa-tunnelman kotiisi. Tervetuloa lahjaostoksille, tuotteita kodinsisutukseen, Luxury laadukkaat pyyhkeet ja turvalliset Ambience Led- kynttilät. Nähdään

Mukana hyvinvointi-illassa suomalaista hunajaa

Laadukaita villavilttejä 

Koko 140205 

Sannah

Hyvinvointi-illassa:Kauniit Lasessor silkkihuivit.Desing from Finland Käsille kuorinta ja parafiinikädihoito. Kampaamo Salon Center Kirsti Pirinen

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laadukaaseen kotimaiseen Berner Oy n valmistamaan avainlippu luonnonkosmetiikkaamme ,joka on myös vegaaninenValikoimissamme myöskin mm.kauniita ruusukvartsi hematiitti magneetti koruja sekä korvakoruja.Joy of Finland Koruissamme ei ole nikkeliä taikka kobolttia

MaryKayn tuotteita Hyvinvointi-illassa.